Tredje uka

Den siste uka har det skjedd litt forskjellig. På lørdag som var så dro de fleste internasjonale studentene til Alton Towers. Med tanke på at det er Englands største fornøyelsespark så ble jeg egt litt skuffa, men det tok seg opp etterhvert!

På tirsdag fikk jeg vite av fotballtreneren, Jamie, at jeg kom med på førstelaget! Så på onsdagen kjørte vi over 1 time i minibuss for å komme til kysten hvor vi skulle spille vår første fotballkamp mot et annet college. Vi tapte da men jaja.. 
Etter kampen så dro jeg til Energise (som er et treningssenter jeg vurderer å melde meg inn i) for å se på de danske gutta spille fotballkamp mot de norske. Men halo, selvfølgelig vant jo vi! 


Alt går fortsatt veldig bra her, og jeg stortrives!
Over 2 uker allerede

Når har jeg vært her i over 2 uker, og jeg er fortsatt så fornøyd med alt sammen her. Det eneste som ikke er så positivt er den usunne maten, ja tilogmed frokosten, men jaja smaker godt hvertfall da. 
Vi har kommet godt i gang på skolen, og har allerede en del og gjøre. Jeg har fått rettet timeplanen min sånn at jeg får spille fotball, noe som egt ikke var mulig med den gamle timeplanen. For at jeg skulle få til dette måtte jeg bytte fransk, norsk og engelskklasse, men det er vel verdt det. Jeg har også fått en del engelske venner her allerde! 

Jeg har betalt for å være med på dagsturer som blir arrangert, så idag var vi på bowling og lasertag. Det var utrolig gøy, så gleder meg masse til de andre turene, og neste er allerede på lørdag hvor vi skal til fornøyelsesparken Alton Towers. 


Slenger med noen bilder fra de siste dagene:


Fra bowlinga i dag
Jeg og Hanne sluttet tidlig i går, så vi bestemte oss for å dra på café 
detta er lunsjen sin detta

 
Første skoledag

Heihei!

Idag var det første skoledag på York College, med totalt ca 4000 elever. Jeg startet dagen med å møte opp sammen med den norske klassen min med kontaktlæreren vår, Neil. Vi fikk generell info, og klokken 2 gikk vi til programfagstimene våre hvor vi ikke lenger er i norskeklassen, men vi blir delt opp og spredt ut i ulike engelske klasser alt etter hvilke fag vi har søkt om og som vi ønsker. 
Jeg har valgt fagene psykologi, rettslære og fotball, men ved en feil har jeg også kommet inn på "media studies" noe jeg hadde i dag. I denne timen skjønte jeg nada, så om det er mulig skal jeg bytte ut den. 
Jeg hadde også rettslære i dag hvor vi for det meste introduserte oss selv, og ble litt kjent med hverandre. Rettslære er et fag jeg faktisk gleder meg veldig til å ha dette året!


Lunsjdate med Ingeborg
De første dagene

For 2 dager siden ankom vi York etter en 2 timers flytur til London, og deretter ca 6 timer i buss. Når vi endelig kom fram, ble vi tatt imot av alle vertsfamiliene inni auditoriet på York College som tok oss med til hvor vi skal bo de neste 10 månedene. Jeg ble møtt av Susie, som er vertsmoren jeg bor hos, og hun tok meg med hjem.

I går møtte alle de internasjonale studentene opp på College og vi fikk omvisning, og vi rakk å bli litt kjent med både skolen og noen lærere. Dagen idag har vi brukt i York City, hvor vi møtte utenfor York Minster, som er Englands største katedral. Vi ble delt inn i grupper, og vi fikk en ganske stor quiz hvor vi måtte lete etter svarene rundt i byen. Vi var ikke klar over at vi skulle få lunsj senere på dagen, så jeg og Hanne gikk på en koselig kafe og spiste. På vår andre lunsj var det en stor buffet, så det var nesten synd vi allerede hadde spist og var såpass mette som vi var hahah

Jeg fikk også møte barnebarnet til Susie idag, Bethan. Jeg kommer nok til å se gankse mye til henne, siden hun tilbringer mye tid hos bestemoren sin. Bethan virker kjempe koselig, så det blir nok ikke noe problem i det hele tatt. I tillegg passer Susie hunden til den ene sønnen hennes på dagen, så da blir det ikke så stille og ensomt

 
Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2015


Hei, mitt navn er Vera Helene Hansen. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie og andre som vil følge mitt neste skoleår i York!

For kontakt:
verahhansen@hotmail.comhits