Utveksling


Hei!

Jeg har bestemt meg for at det neste skoleåret skal jeg ta i York som ligger i Nord-England! Jeg reiser med Heltberg sammen med en del andre fra skolen, og tror at dette blir et kjempebra år med mange erfaringer som jeg kan ta med meg videre. Samtidig så har jeg masse nerver og gruer meg til å forlate alt og alle her hjemme i 10 måneder, men jeg må bare tenke på at jeg kommer tilbake igjen. 

Jeg håper på et år hvor jeg kan vokse mye og bli kjent med en annen kultur. Jeg kommer til å forbedre engelsken min, og jeg tror jeg kommer til å bli mye mer selvstendig. Jeg har hørt så sinnsykt mye bra om York, og håper på at jeg kan fortelle minst like mye bra når jeg kommer hjem igjen!

Jeg har ikke tenkt til å blogge veldig aktivt før jeg reiser i begynnelsen av september, men når jeg drar så skal jeg prøve å holde dere oppdatert på hvordan livet mitt er i York. 

Én kommentar

Hannemor

29.08.2015 kl.12:10

Blir et bra år! ❤️Skriv en ny kommentarHei, mitt navn er Vera Helene Hansen. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie og andre som vil følge mitt neste skoleår i York!

For kontakt:
verahhansen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡